Om Nofatel

Vi verkar på det personliga planet

Om Nofatel

Nofatel jobbar aktivt med våra kunder på ett personligt plan, som kontaktperson åt dessa företag har man översikt över aktuella kampanjer och erbjudande som kan vara passande för er och ert företag. Någon som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande er telefoni och IT.

Vi är det personliga företaget med 20 engagerade medarbetare som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande kommunikationslösningar.

Det vi jobbar med inom telekom är allt från växel till enskilda abonnemang och vi är specialiserade på helhetslösningar för företag både fast och mobilt. Vi jobbar med Sveriges bästa täckning kombinerat med mycket konkurrenskraftiga priser. Våra säljare på Nofatel genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterade i den snabba utvecklingen inom kommunikation och produkter.

Du som kund kan alltid räkna med professionell hjälp och konsultation inom våra expertis områden antingen om det gäller mobila bredband, IT eller totala telefonilösningar.

Vision & Ambition

Vår ambition är att ge våra kunder de verktyg som behövs för att på ett effektivt sätt hantera sina kommunikations- lösningar. Vi vänder oss enbart till företag och har under företagets 20 åriga historia etablerat närmare 40 000 små- och medelstora företagskunder, som vi ständigt servar och ger support till.

Hur vi jobbar

För att möta den alltmer kvalitetsmedvetna kundens efterfrågan på just kvalité och säkerhet så jobbar vi endast med Sveriges bästa mobilnät och bygger effektiva kommunikationslösningar skräddarsydda efter ert behov och önskemål. De flesta av våra kunder är små eller medelstora företag som varken har tid eller möjlighet att sätta sig in i eller ha uppsikt över dagens svängningar inom telekomvärlden, då de behöver fokusera på företagets kärnverksamhet.

Kontakta oss

Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi dig!

0455-340 300

Många företagskunder är idag beroende av en fungerande och effektiv telefonilösning. Nofatel erbjuder bland annat företagslösningar inom både fast och mobil telefoni och det hetaste i telekom världen just nu är att sammanföra de båda till en enhet. Det här för att ge företagare bättre kundservice och framkomlighet.

Det här är någonting som vi på Nofatel är specialiserade på.

Intresserad av att bli en av oss?